top of page

Pilates Mat les voor beginners - woensdagavond om 19.00

Vanaf 01 mei zijn er ook op woensdagavond pilates mat lessen in ons rooster beschikbaar: Pilates Mat les voor beginners… Deze lessen worden gegeven door onze topper Anita.


Maak kennis met Anita:

Hoi, Mijn naam is Anita van Daalen, 58 jaar en woon met hond Lola en poes Loesje in Purmerend. Na een nekhernia durfde ik niet gelijk terug naar de sportschool. Pilates leek me een goed tijdelijk alternatief. Echter tijdelijk werd structureel, wat een fijne manier om met je lijf bezig te zijn! Zelf volg ik wekelijks Mat- en Reformer lessen. Wat Pilates mij brengt is een soepel, ontspannen lijf waar ik meer controle over heb. Inmiddels volg ik bij de AALO de opleiding Mat Pilates en ga ik mijn stage bij FindYourBalance.club starten. Ik heb er zin in!

Groet Anita
Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page