top of page

Hatha Yoga op woensdagavond, 19.00. Maak kennis met Janice:-)

Vanaf 05 oktober komt er nog les in onze rooster bij... Hatha Yoga.

De les wordt gegeven op woensdagavond om 19.00 door Janice.

Maak kennis met Janice :-)


Namasté, ik ben Janice en ik ben geboren en getogen in Purmerend. In het dagelijks leven ben ik juriste en werk ik voor de gemeente Amsterdam. Sinds kort ben ik tevens de trotse mama van mijn zoontje Kishan.

Naast mijn werk ben ik ook sinds enkele jaren actief als yoga docente. Mijn yoga docenten opleiding heb ik in India gedaan (RYT 200). Sinds 2017 geef ik yogalessen in Nederland op verschillende plekken (zoals in yogastudio's en in gevangenissen). Ook organiseer ik yoga workshops en jaarlijkse yoga retreats in binnen- en buitenland.

Ik heb zelf ervaren dat yoga kan helpen bij het creëren van ruimte in je lichaam en in je hoofd. Na een goede yoga sessie voel je je ontspannen en opgeladen met positieve energie.

Tijdens mijn Hatha yogalessen komen ademhalingstechnieken, lichaamshoudingen (staande, zittende en liggende) en ontspanningsoefeningen/meditatie aan bod. Hierin pas ik variatie maar ook regelmaat toe, zodat we geleidelijk richting

Sthira Sukham Asanam gaan, oftewel je stabiel en comfortabel voelen, niet alleen in de yogahoudingen, maar ook in het leven. Ik hoop je op de mat te mogen begroeten tijdens mijn yogalessen bij Find Your Balance!

www.findyourbalance.club

コメント


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page