top of page

Vanaf 1 januari 2019 wordt een leefstijlcoach vergoed vanuit de basisverzekering.

Vanaf 1 januari 2019 wordt een leefstijlcoach vergoed vanuit de basisverzekering. Willen je cliënten aanspraak maken op een vergoeding, dan moet je als leefstijlcoach een hbo-opleiding hebben afgerond plus een geaccrediteerde opleiding tot leefstijlcoach. Sinds october 2018 volg ik een opleiding bij Academie voor Leefstijl en Gezondheid. De AVLEG onderscheidt zich bovendien door de geïntegreerde aanpak van voeding, beweging en coaching. Bij de opleiding tot leefstijlcoach van de Academie voor Leefstijl en Gezondheid ligt de focus op het coachen van individuen en groepen.

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page