top of page

Hoe druk jouw leven ook is, je gezondheid is belangrijker!


Wil je gezonder leven?

Zet je eerste stap: Lichaams- en voedingsanalyse

De voedingsanalyse bestaat uit een analyse van uw leef- en eetpatroon. Een voedingsanalyse vindt plaats aan de hand van een voedingsdagboek dat gedurende 7 dagen nauwkeurig is bijgehouden. U krijgt een schriftelijk rapport met een uitgebreide Analyse van uw voedingspatroon mee naar huis. Hierin staan gedetailleerd de tekorten en overschotten in vitamines en mineralen vermeld maar ook praktische tips hoe u komt tot een verantwoord voedingspatroon. Lichaamsanalyse: gewicht in KG, vetpercentage, spiermassa in KG, BMI berekenen, spierkwaliteit, fysieke beoordeling botmassa in KG, vochtpercentage, visceraal vet (orgaanvet), metabolische leeftijd, segmentale uitlezing (armen, benen en romp) van het vet, segmentale uitlezing (armen, benen en romp) van de spiermassa. Lichaams-en voedingsanalyse zijn ook een onderdeel van 5/12 weken begeleiding trajecten. Kies je op de dag van het consult om er voor 1 van deze trajecten te gaan - dan de prijzen worden verrekend. Reserveer afspraak met BGN Gewichtsconsulent via onze online agenda. www.findyourbalance.club Tot snel!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page